A világ 80 országából 5000 indulóra számít a jövő szeptemberi, budapesti triatlon világbajnokság szervezőbizottsága - hangzott el a magyar szövetség (MTSZ) pénteki sajtótájékoztatóján. Budapesten az úgynevezett Grand Finalt rendezik meg.
 

25 külföldi televíziós csatorna közvetít majd a világbajnoskságról. A nemzetközi szövetség (ITU) honlapján napi négy órában követhető figyelemmel élőben a verseny.

  

WOW, felköthetjük a gatyánkat, ha ennyien akarnak minket nézni... Így már nem játszhatom el hogy majd percekig keresem a futócipőt a bringa után, mert túl sokan röhögnének rajta... 8')

Viccen kívül, egy okkal több hogy - most már tényleg - rendesen felkészüljek rá...

ui: A versenyt a Lágymányosi-öbölben, a rakparton, illetve a belvárosban bonyolítják le 2010. szeptember 8. és 12. között.

ITT VAN a triatlon VB helyzetjelentés (Legfrissebb időpontok, infók, stb..)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr111585040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2009.12.09. 21:57:20

Sajnos a nemzetközi helyzet fokozódik - így neked is indulnod kell 8)

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2009.12.10. 11:45:09

@WITCH: Indulok is! Ha nagyon belehúzok, remélem a mozgássérült 70 éven felüli age-groupos nők küzdelmébe bele tudok szólni!

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2009.12.10. 19:51:52

Egy-két nyolcvanévest azért le fogok szedni közülük! :)
süti beállítások módosítása