Nem azért mondom, de úgy látom a klasszikus dögrovás telepedett rá egy csomó triatlonos blogra, van olyan kartársunk pl. aki egy-másfél éve bele se szagolt a blogos betűvetés világába. Fúj! :)

És azt is nagyon, nagyon érdekes látni, hogy pont Gyula, Kuttor Csaba, és Major Joe  azok akik rendszeresen posztolnak. Ad abszurdum képekkel is!

Szóval nem elég hogy baromi jó triatlonosok mindhárman, (ugye Csabi olimpikon, Gyula többszörös magyar bajnok, Joe sokszoros magyar bajnok, és nemzetközi húzónév) de még rendszeresen van energiájuk, türelmük, kitartsuk, motivációjuk blogot (is) írni. Lehet róluk példát venni, nem csak kitartásból, de minden egyéb szempontból is!

Sajnos van akinél ez nyilvánvalóan nem életforma lett, csak egyszer elment Ironman-ezni, kipipálta, majd több IM-en nem láttuk, és a blogolást is hanyagolja.

Szóval kedves mindenki, aki érintett a dologban. Ugyan szedjük már össze magunkat, és adjunk már legalább egy életjelet magunkról. 8D

Nyilván mindenki maga dönti el mit szeretne. Nem muszáj Ironman-ezni sem, blogot írni sem.

Lehet helyette minden mást csinálni, és ráfogni hogy "nincs idő". 

Na, idő arra van amire az ember szán. Ha van idő TV nézésre, meg  ivásra, meg még ki tudja mire, akkor blogolásra is kellene hogy legyen!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr134980859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snatch_ · http://futas.asroma.hu 2013.01.02. 10:57:33

az tuti, hogy az oldaladon is található triatlonos blogok nagy része off üzemmódban van, pedig régen jó sok hasznos infót lehetett olvasni. Meg engem érdekelnének versenybeszámolók is, felkészülési tapasztalatok.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2013.01.03. 11:22:22

@snatch_:
Mondjuk talán annyira nem vészes a helyzet, mert sok fontos infó fent van, pl. versenytanácsok, edzési anyagok, és érdemes visszaolvasni a régi bejegyzéseket is a különböző blogokon.
süti beállítások módosítása