Pedálozz

2012.11.06. 14:46

Na, annyi minden történt az életemben az elmúlt időszakban, hogy itt ülnénk órákig ha elmesélném, úgy hogy szorítkozzunk szűken a triatlonos részre:

- A totál leamortizált könyöklőpárnámat (meglepő módon) külön meg lehet venni, úgy hogy lecseréltem.
- Nem mondanám, hogy az a típus vagyok aki iszonyat összegeket költ a bringájára, viszont mivel elég furi módon az országúti bringámon sima SPD pedál volt (ami ált. és inkább a versenymontikon szokott lenni) megajándékoztam egy look pedállal. Pontosabban nem look, hanem look kompatibilis, de jó eséllyel jobb mint a Look keo easy. Egész pontosan BBB BPD-05 Road Dynamic. Leszedni nem sikerült a régi spd-t, de mázli hogy mellettünk van egy bringabolt, ahol közös erővel szétrúgtuk egy 15-ös hosszú kulcs segítségével a régit, és felraktuk az újat.Kipróbáltam: sokkal jobb mint az SPD, nyilván.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr384893627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása