BEJELENTÉS

2012.08.01. 11:24

Megvolt az idei ironman, és egy év kihagyás után újra elkapott a gépszíj - ebben sokat segített az a töménytelen mennyiségű ember aki előfordult a környezetemben a nyaralás alatt, akik ránézésre belehaltak volna egy félmaratonba a saját maguk által választott életvitelük miatt.

Magyarul: jövőre, veletek, ugyanitt. Csak annyi a változás, hogy már nem nézőként, hanem ismét versenyzőként.

Okosan szeretném csinálni ezt az évet.

Nyáron, amíg lehet, bringával járok majd be 25 km-ről, az napi 50 km, városi forgalomban olyan 110 perc -majd 2 óra. Ha heti 3x,4x be tudok menni, akkor az kb. 150-200 km, és 6-8 óra.

Kell mellé legalább 3 futás heti szinten első körben. Ez 2 db rövid (ja igen, ironman felkészülésről beszélünk) 1 órás futást jelent, és 1db "hosszút" ami 2 óra.  Heti egy félmaraton. ,)

Hol is tartunk most?

Hétfő: pihenőnap

Kedd: 50 km bringa, 2 óra

Szerda: 10 km futás, 1 óra

Csütörtök:  50 km bringa, 2 óra

Péntek: 50 km bringa, 2 óra + félmaraton, 2 óra. Összesen 4 óra.

Szombat: úszás, 1 óra

Vasárnap: 10 km futás, 1 óra

Ezzel indulunk. Heti 11 óra.

Később a szombati úszás 3800 m-es, és 1,5 órás lesz, a vasárnapi futáshoz még jön egy hosszú, legalább 3 órás bringa (előtte) és tél felé pedig sokkal nagyobb súlyt kap majd az úszás a bringa helyett.

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr224690178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása