Sok minden (az időről)

2011.11.19. 10:12

Nem mindegy mennyi ideje van az embernek. Persze minél több mindenre kell az idejét beosztani, annál neccesebb.. Ha huszonéves, egyszakos egyetemista lennék, akkor valószínűleg jóval több idő jutna triatlonra is... 

Szóval... sok minden történt mostanában a triatlonon kívül, ugye ott van a tényező.hu beindítása, ezen kívül ráadásul - jó szokás szerint - megint elkezdtem egy újabb főiskolát, utána félévre rá párhuzamosan egy másikat. Így most ugye kettőt csinálok egyszerre, és ez erősen behatárolja az szabadidőmet. Ráadásul nemsokára kezdődik a vizsgaidőszak mind a kettőben, ami mindig "izgalmas".

Kungfuzni eddig jártam hetente 2x, ezt a hónapot most kihagytam, de 1-től újra járok majd, ez valamit segít a mozgáshiányon persze.

Nem könnyíti meg a triatlont, hogy most elvállaltam egy országos kereskedelmi hálózat teljes 'kitalálását', és 'újrakitalálását', amiben minden benne van: az üzletek kinézetén, szolgáltatások kialakításán, webes megjelenésen belül, üzleti koncepció, és célcsoport újradefiniálással kapcsolatban, és ezeken kívül minden ami csak létezik.

És akkor mindezek mellett ott van/lenne/lesz a trialon felkészülés is.

Ja, kb egy hete belázasodtam, ha kell még valami extra terhelés, és még mindig köhögök.

Na szóval ez az alapfelállás, és persze az is lényeges hogy a 3 db IM teljesítés után valahogy nincs bennem az az elementális tűz amivel nekiindultam az elsőnek. :)

Meg ugye lassan itt a tél is.

Mozogni viszont kell, meg érdemes újraépítenie magát az embernek.

Ezen dolgozom most.

Ha az orfűi féltávra fel tudok készülni már nagyon boldog leszek. :)

+ nem ártana néhány cikket írni pár lapba mostanában, de erre most tényleg semmi kapacitásom, mivel ugye ez is idő, és ebből van a legkevesebb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr323395715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása