Aki szeretne csatlakozni Szőnyi Ferenc világverő Deca Ironman világcsúcstartó, és Double Deca Ironman gyertes ultratriatlonistánk ünnepléséhez, az jó ha megjelenik holnap, SZERDÁN 14.30-kor a ferihegyi repülőtéren!

Bővebb infó (a hóhelyzet, átszállás függvényében változhat az időpont) ITT.

Aki el tud jutni Komáromba is, azok egy ünnepélyes fogadáson is részt vehetnek, amikor is Szőnyi-t fogadja majd Komárom városa és apraja-nagyja. December 17, 10 óra, városi sportcsarnok.

Elég komoly médiavisszhangja volt Szőnyi Ferenc szinte felfoghatatlan, hihetetlen és sporttörténelmi győzelmének.  

Az Index címlapjának a legkiemeltebb első helyétől kezdve,



mindenhol kiemelt hír volt, csak pár média felsorolásként:

Index, Nemzeti Sport, Népszabadság, Telesport, Magyar Hírlap, HVG, Népszava, ATV, Origo, Hírtv, Velo, Inforádio, DunaTV, + regionális lapok.. hírügynökségek (MTI, Független hír..), és az összes hír-site ami létezik. 

Csak pár CIKK ami Szőnyiről szól... :)

Ez egy történelmi dolog volt Szőnyi részéről. Szavakkal le sem írható az hogy mit is érzek akkor, amikor arra gondolok, hogy mennyit tett ezzel az egész triatlonos világért. Mind a triatlon népszerűsítéséért, mind a szélesebb körű elterjedéséért.

És persze azért végigverte a világot ;)

Jó pihenést neki! 8D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr622499227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása