Na, vége a pihinek

2010.08.29. 11:25

  •  A kajálás-alvás-pihenés háromszögben eltöltött időszak után (2 hét) - amiben azért volt pár montys bringázás is -  beléptünk a következő időszakba.

Úgy hogy ennek megfelelően tegnap már futottam is egy igazán rekreációs, nagyon laza 5 kilit, olyan 7 percesekben. (volt azért benne 4 perces is, kicsit fartlek szerűen) ja igen, 144-es átlagpulzus.

Érdekes, ha kihagyok 2 hetet, olyan érzésem van, mint ha egy métert nem futottam volna soha. Ez a második alkalomra persze elmúlik.

  • 2 hét múlva VB, úgy hogy érdemes lesz felpörögni. 8D

Aki futócuccok vásárlásán töri a fejét (zokni, technikai felsők, dzseki, nadrág) annak ajánlom hogy nézzen be az Aldi-ba, (vagy Aldikba) mert most meglepő módon nagyon király ár/teljesítményű, full Coolmax-os cuccokat lehet kapni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr1002256036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skorozsi 2010.08.30. 22:09:35

Köszi az Aldi-s tippet! Legjobbkor: éppen ilyesmit akartam venni a reggeli didergés után. Nadrágot és pólót gyorsan be is szereztem.
süti beállítások módosítása