Itt a Hungaroringes Formula 1 verseny ideje... helyesebben itt volt.

No és mit csinál ilyenkor az épp félig-meddig pihenőidejét (rápihenési idejét) töltő mondjuk úgy triatlonos?

Bemegy megnézni hogy az ilyenkor egyébként a Blahán lévő New York hotelben lakó Schumacher megérkezett e a hotelbe vagy nem. Miért? Később kiderül. A teljesen (idegileg és egyébként minden szempontból) beizgult 15-18 éves - ilyenkor Hana Montana, esetleg Ferrari füzettel sorban álló - rajongók arckifejezése ezt mondjuk igen jól tudja jelezni.

Ugyanis Schumacher-enk van egy kedves kis hóbortja, mégpedig hogy imád egy sima utcai Ferrarival végigszáguldani a körútról lefordulva éjjel az Üllői úton egészen Vecsésig: ezzel.

 

Múltkor legalább is ezt tette. (Ezt most már elárulhatom, ugyanis elment)

Mondjuk el tudom képzelni amikor megkérdezte a magyar PR-ost, hogy:

"Hol a pi**ába tudnék én itt száguldozni, hol van itt egy olyan út ami innen kifelé megy?" :)

És gondolom erre mondták azt neki hogy az Üllői.

Tavaly nem volt szerencsém, mert akkor még egy sima személyautóval voltam, és hiába találkoztunk (bár érdekes volt), de esélyem nem volt felvenni vele a tempót ;)

De majd most... Bementem a jó kis Ferrari killer Kawámmal...

Csak az a gond,  hogy idén vagy nem hozott országúti Ferrarit, vagy nem elég későn mentem ki, vagy nem volt kedve vezetni... szóval sajnos kimaradt. Azon is gondolkoztam hogy majd jövőre bejelentkezek a hungaroringes vip-es press stuff körbe, de annyi fáradságot azért nem ér az egész móka hogy megtudjam mikor méltóztatik majd az üllőin száguldozni.

Nos így idén sem versenyeztem Schumacher-el (mert nem jött ki). Tavaly, amikor kijött (és elment mellettem, majd ment pár kört a 'körút-Vecsés versenypályán'), akkor pedig kicsit nagy volt az erőkülönbség a két autó között. 2:0 Suminak.

Ez volt egy átlagos pihenőnapom, de azért elfoglaltam magam. 8D

Update:

Időközben kinyomoztam hogy az 599 GTB-jét sajnos eladta, úgy hogy talán nem véletlen hogy nem hozta :)

Ja igen ha valakit érdekel, még van egy kedvezményes árú Bugatti-ja is eladó: :)

ITT

 

Szerző: WITCH

4 komment

Címkék: schumacher

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr132193197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2010.08.02. 13:31:04

Nem lehet, hogy idén egy Mercivel volt?

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2010.08.02. 13:48:26

Tényleg.

Mondjuk egy AMG-s mercit tegnap lenyomtam az Üllőin. Pedig nagyon jó megérzéseim szoktak lenni... Most ahogy mondod tuti külföldi rendszámú volt. Csodálkoztam is hogy nem volt a Ferrarija sehol.

Na jó, de egy AMG merci az olyan mint egy tehén... 8D Még ha ő vezette akkor is. Két pasi ült benne, nos akkor lehet hogy mégis sikerült... :) Vagy nem tudom.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2010.08.02. 14:49:35

Witch -the insider :)

Csak Mercivel mászkálhat idén, de nagyon meglepődnék, ha az lenne a vágya, hogy az Üllöin száguldozzon. Ennél többet nézek ki belőle. Talán valamelyik 20. rangú szerelő képes ilyesmire...

A másik, ha Merci, akkor az SLS lenne, abban ülve pedig nem venné komolyan a Kawasaki szúnyoghangját... :))

Ha pedig véletlenül mégis összejönne ez a képzelgés, és véletlenül (pl 4 henger nem menne a nyolcból) mellé tudnál érni, akkor szétkenne az út oldalán, mint Barichello-t. Úgyhogy szerintem ne erőltesd.

Versenyezz inkább bringásokkal! :D

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2010.08.02. 17:15:04

@myke6969:

Vicces, nagyon vicces...

De most komolyan, nem hiszem hogy az 599-es Ferrariját odaadta volna a szerelőknek itt Kelet-Közép-Euróbában úgy hogy előtte még átmaszkírozza az egyiket Scumacher-nek (ez meg a másik oldal) 8D
süti beállítások módosítása