Múltkor

2010.03.28. 20:21

az egyik hipermarketben voltam, és nem lehetett észrevenni hogy az emberek (és a fiatalok) kb 95%-a az alább 4 csoportba, és ezek tetszőleges kombinációjiba sorolható be:

- Enervált
- Beteg
- Gyenge
- Anorexiás
- Túlsúlyos

Kivéve persze az anorexiás _és_ túlsúlyos párosítás. 

Szóval NEM az energikus, és sportos vonalat képviselik.

Nekem legalább is több mint megdöbbentő hogy a fiatalok nagy része elég nagy túlsúllyal rendelkezik, és vagy totál nulla fizikummal. Fiúk tulsúly, a lányok pedig ált. anorexia vagy túlsúly. Általánosan nulla állóképesség...

Ok nyilvánvalóan még nem tartunk ott mint néhány usa államban ahol szárazföldi vizibálnákat nevelnek az emberekből, de azért már a hazai helyzet is mutat már egy tendenciát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr941875704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laciii79 2010.03.28. 22:24:44

Tanárként dolgozom egy középsuliban, úgyhogy tapasztalataim alapján muszáj, hogy egyetértsek. A helyzet elképesztő, és évről évre romlik. Nem tesi tanár vagyok, de azt hiszem nagyobb ösztönzés vagyok, mint a pocakos tesi szakos kollégák. Pár gyerek már elkezdett futni! :)
Néhányan (többnyire fiúk) szeretnek focizni, pingpongozni, a lányoknál a mozgók aránya még kisebb. A többség tespedt, lusta, gyenge, beteges...

laciii79 2010.03.28. 22:29:36

Ja, és még annyit, hogy egy pesti kiránduláson az is probléma a többségnek, hogy a nyugatitól a szépművészeti múzeumig elsétáljunk.... Itt tartunk, sajnos.
süti beállítások módosítása