Na, így kell ezt..

2010.03.26. 22:40

...csinálni. A mai penzum kész, és ez szépen, lépésről lépésre így fogom folytatni: minden egyes nap egy új lehetőség.

Talán egy orvos ismerősöm volt aki azt mondta, hogy nem kell a szervezettel finomkodni, sokkal több baja lesz akkor ha punnyad az ember.

Magyarul csak jót teszünk ha adunk neki edzéssel.

(az embert nem TV nézésre tervezték 8'D)

Azt gondolom van értelme annak, hogy idestova több mint egy éve dedikált triatlon edzéseket csinálok (szorosan véve 2009 jan elejétől kezdtem el, persze az előtte való nyár már a bringa alapozás jegyében telt el) Na persze azért nem nulláról kezdtem, előtte kungfuztam is, stb..

Edzettség szempontjából a 2009 eleje óta elég sokat fejlődtem. Ha pl. a mai napot vesszük, 2 x 1,5 órás úszó és futó edzésem volt (sum: 3 óra), és különösebben nem érzem az estleges negatív hatását, sőt: sokkal kipihentebb vagyok mint tegnap.

Egyszerűen el kell dönteni az edzéstervezésnél hogy mi legyen, és ha az ember rámondja a boldogító igent :) akkor viszont azt végig kell verni magán vasököllel, mert igéretekből mindenhol tele a padlás: ezzel szemben mindezek után tenni kell, és kész. (persze a nagyon durva esetek kivételével)

Még ha bolgár hidegburkoló vendégmunkások esnek az égből akkor is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr951871824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása