Mire jó a neoplén?

2009.11.28. 13:57

Pl. arra hogy 11 C környékén fel lehet venni a ruha alá, és vígan el lehet menni vele motorozni.

Nem hiszitek el, de ahol voltam, az erkölcsi kihívásokkal küzdő fiatal lányok (fogalmazzunk így) még ilyen 'triatlonosbringaedzés-ordító' hidegben is javában dolgoznak az utak mentén - probálják kiszolgálni a társadalom ilyen irányú igényeit, több kevesebb sikerrel. Mindezt átmeneti öltözetben nyomják - amiért minden elismerésem. Bonyolult rendszere ez a felül téli, alul augusztusi daraboknak. Némelyik lány úgy nézett ki mint egy átlagos ember átlagos gimis unokahuga, magyarul nincs a homlokukra írva mit csináltak mondjuk 5 perce: ami azért döbbenetes, mert rengeteg nő mászkál ilyen ártatlan fejjel a nagyvilágban. 8)

Visszatérve a mocira, láttam 2 db elvetemült versenybringás embert, akik egymáson bolyoztak. Köszöntem is nekik - de nem nagyon kapcsoltak, ebből is látszik hogy csak bringán ülve tartják bringásnak a másikat, ha motoron ülsz akkor már nem tudják elképzelni hogy te is közülük való vagy. Ez van.

Bár ez a motorosoknál is igaz: ha autóval megyek, és ráköszönök egy motorosra, mondjuk arra, aki eddig azért szorgalmasan visszaköszönt - maximum nagy figyelemmel fogja kísérni hogy mit is akarok. ;)

Egész más úgy megtenni a kawával azt a bizonyos bringás edzőtávot, hogy 4-esben 8000-ig elforgatod az 1100-as gépet. Ugyan a tiltás 11,5-nél kezdődik, de 6 kilótól már úgy megy mint Lace Amstrong szakadékban hátszéllel - vagy még úgyabbúl. A 10 000 feletti tartomány már nem való normális embernek. ;)

Vidáman ordított bele a hideg időbe. 8)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr101558583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása