Helyzet

2011.01.17. 16:23

Nos, mivel a triatlonozás nálam egy olyan dolog amit szívesen csinálok, de azért nem olyan amiért feláldozom magam, szóval ebből adódóan elég nyilvánvaló, hogy vannak mostanában más prioritások is. Ezt csak azért írom le hogy kicsit árnyaljam a 'trialonos fanatista" képet. 

1./ Az egyik az hogy elkezdek egy "Kommunikáció és Médiatudomány" szakot, igaz nem az ELTE-n (bár az lenne stílszerűbb) hanem egy másik helyen. (ami állítólag még jobb is ezen a szakon). Mondjuk elég vicces hogy 30 éve folyamatosan tanulok megállás nélkül, 6 éves korom óta, és úgy nézem ez már nem is fog változni...

Mindenkinek ajánlom egyébként hogy képezze magát, mert sosem árt, mind elméletileg, mind gyakorlati szinten.

2. / Hogy visszakanyarodjunk a triatlonhoz: a rám szakadt jó időben a görgőzés mellett a futást is elkezdtem, de legutóbb pl. mindezek helyett inkább elmentem motorozni, mert ha januárban + (10-12) fok van, az egyszerűen kihagyhatatlan ilyen szempontból. Egy egészségeset száguldoztunk egy spontán megjelenő CBR1000RR tulajdonosával, ami egy kis színt vitt az életembe.  

Ha valaki szintén motorozik, annak van egy nagyon jó tippem:

Valószínűleg sokaknak okozott már problémát az, hogy a bukósisak hidegben bepárásodik (de akár nyáron is, ha megállunk). Mindenesetre hűvös idő esetén a probléma elég komoly, mert még folyamatosan haladva is teljesen bepárásodik.

Erre persze voltak különböző 'megoldások' de lényegében valódi választ egyik dolog sem tudott adni a problémára.

A jó hír az, hogy most már van ilyen, a neve: PINLOCK.

Többek között az euromotor-nál is kapható, sőt be is szerelik. (Moto GP SBK versenyzők is használják pl)

 

Ja igen, a másik kötelező felszerelés motorozáshoz:

EZ. Átlátszó színben is van, zsinór nélkül is.

Koncertre, zajos munkához, úszáshoz! (triatlon), alváshoz (ha zaj van), motorozáshoz is tökéletes.

 3./ MP3. T

Találtam egy iszonyatosan jó kis mini mp3 lejátszót: Scandisk Sansa Clip Plus. Van egy verzió amiben 2 GB belső mem van, és micro SD kártyával bővíthető (16 GB-ig)

 

Mivel van egy studióm is, mindig érdekel hogy az ilyen zenei cuccoknak milyen átvitele van, nos ennek kurva jó - szinte hihetetlen a méretéhez képest. Gyakorlatilag lineáris: (nem én készítettem)

TESZTEREDMÉNY

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr602590611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása