Rakott burgonya másképp
2010.08.02. 17:04
Hagyományos rakott burgonya, kis változtatással
Hozzávalók:
- Jó sok krumpli (pucolva)
- Pár hagyma (félbevágva, közepe/alja kiszedve, majd felvágva egy irányban)
- Pár egész fokhagyma (vékony szeletekre aprítva)
- Só, rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, borsikafű, oliva, tárkony
- Olaj
- 3 db bio tojás (szabadon tartott csirkéktől)
- 1 db nagy tejföl
A lényeg az, hogy először a krumplit relatíve sokáig vékony olajfürdő után még magában félig ropogósra kell sütni 220 C-on. Ha ez kész rá lehet rakni a hagymát, később a fokhagymát (nem kell előtte pirítani hogy lédúsabb legyen)
Ha a hagyma is megpuhult akkor mehet rá az összes többit. Majd az egészet bepacsmagolni, és elkenni tejföllel. Utána pedig még sütni érzésre.
Jó étvágyat!
Szerző: WITCH
6 komment
Címkék: edzés verseny úszás kerékpár bringa futás triatlon ironman maraton edzésterv felkészülés nagyatád extrememan úszástechnika triathlon
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
monerd2 2010.08.03. 04:43:43
myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2010.08.04. 10:57:41
A friss zöldfűszerek átlagon felülivé tudnak varázsolni ételeket, de ez kb olyan, mintha egy edzésen belül szeretnél állóképességet, robbanékonyságot, izomtömeget fejleszteni és egyúttal zsírt égetni. Egyszerűen nem megy együtt! :)
WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2010.08.04. 11:28:06
Szóval ez a "Kotányi zöldéges fűszerkeverék" és az oldaláról írtam be hogy mi van benne...
:)))
Utolsó kommentek