100 fekvőtámasz program

2010.01.01. 23:34

Ha komolyan gondolod az erőnléted és állóképességed növelését, kövesd ezt a hat hetes edzés programot, és nemsokára képes leszel, hogy végrehajtsd az áhított 100 szabályos fekvőtámaszt.

Miért pont a fekvőtámasz?

A fekvőtámasz az egyik legalapabb és legáltalánosabb gyakorlata az emberi testnek. Nemcsak a mellizmokat erősíti, de alaposan megmozgatja a hasizmokat, tricepszet, vállat és hátizmokat.

Íme a program: LINK

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr91638400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2010.01.02. 16:41:36

Hello Witch! Rendszeresen olvasom a blogodat, sőt jócskán hozzájárultál Te is ahhoz, hogy elhatározzam, idén én is Ironman leszek.Az alábbi blogot írom ezzel kapcsolatban és szerintem jó ötlet, hogy népszerűsítsük egymás blogját linkajánlás formájában.
vasapu.blogspot.com
Üdv.: Vasapu

oregbaka 2010.01.03. 21:45:36

Nehany eve egy kuzdosport vizsgafeledatakent nekem is 100 fekvotamaszt kellett csinalnom. Sikerult, de azért mindennapos erőfeszítést igényelt a felkészulés. Emlekszem, tobben ezen buktak el. Az biztos, hogy nagyszeru kondit adott es jo tartast biztositott. Kezdő triatlonosként azt gondolom, jol johet az uszas es a bringa kihivasai soran.
Most hetente szoktam legalább két alkalommal 60-80 ismétlést végezni. Ragyogó kiegészítés az erdei futások során. A kutyám soha nem tudja, hogy miért szagolgatom a földet ilyen sokszor egy azonos helyen :-)
süti beállítások módosítása