Malac traszformáció

2012.02.01. 13:24

Na, írok valamit.

Ugye Július végén volt a 3. 'ájronmen versenyem, és a vidámparkon ismét sikerült végigmenni.

Mert ugye versenyt max akkor adunk fel, ha ránkesik egy helikopter, 4000 mm eső hullik egy óra alatt, az átlaghűmérséklet 85 C fölé kúszik, vagy ezek tetszőleges kombinációja valósul meg.

Na ez mind szép és jó, de a verseny óta igencsak visszafogtam az edzésmennyiséget. Rossz nyelvek szerint szinte nem is edzettem (huuuu!!!).

Valamelyik nap tükörbe néztem, és - bár az állapot azért nem tragikus :) - de standard, saját IM testalkatomhoz képest kicsit egy végelgyenlüléshez konvertáló malacka képét idézte fel amit a tükörben láttam.

Kár lenne most a munka meg a két párhuzamosan végzett szak vizsgaidőszaka mögé bújni, ezektől még lehetett volna edzeni normálisan!

Ráadásul most vége a vizsgaidőszaknak, és a cél az, hogy ezt a negatív irányába ellindult Ironmant visszatereljem a normális, edzett kerékvágásba. 

Mivel borzasztó hideg van kint, arra gondoltam hogy az Oxigénben fogyasztom le az volt ironman-es malacot. :)))

Van amikor meló után, de van amikor előtte és utána is elmegyek edzeni. (futógép, spinning bringa, erősítés, nyújtás, ilyesmi. Ehhez jön majd még úszás)

Úgy érzem muszáj mozogni, mert egyébként a rendszer nem képes normálisan működni.

Sőt, egyre inkább azt gondolom, hogy az Ironman teljesítése (és a felkészülés rá) egy egészséges embernek nem csak hogy nem túlzás, de egyenesen minimum is, hogy egészséges legyen.

Szóval megpróbálom a malacka egykori (pár hónappal ezelőtti) ájronmenes aerob rendszerét feltámasztani a zoxigénben, aztán ha kisüt a nap akkor kibújik a malacka a szabad ég alá. Sapka, sál, könyöklő.

Fáj a szívem ha arra gondolok hogy idén ki kell hagynom a NADIÜSÖN-t (nagyatádi ünnepélyes önsanyargatás) mivel filmezni akarom a 'zeseményt', de jövőre... visszatér a malacka! 8D Remélem...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr824043822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása