Fontosnak tartom

2011.07.04. 12:33

Szóval fontosnak tartom azt is feljegyezni, amikor úgymond "nem áll össze a kép", mert nem megy az edzés, nem érzed magadban azt az elementáris erőt, alig jön össze valami... fáradtnak érzed magad, stb, stb.

Komolyan mondom ez a lelkiismeret furdalás része is kemény. Mindig az van hogy nem edz az ember eleget, stb. LAssan már csak akkor nem lesz lelkiismeret furdalásom ha éppen görcsöt kapok egy hosszú edzés utolsó harmadában. Ha értitek hogy mire gondolok. Szóval néha úgy van az ember ezzel, hogy már akkor lelkiismeret furdalása van a henyélés miatt amikor még csak egy óra telt el az utolsó edzéstől számítva :)))

Ilyen is van.

Egyelőre kicsit ilyen leszálló ágban vagyok, és nem nagyon látom hogy hogyan fog ez az egész összeállni egy ironman nevű végkifejletté, és még keresem a reflektort az alagút végén.. :)

Elég közel van ráadásul.. mármint az IM...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr183037342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ernestina 2011.07.26. 21:14:24

Susimacik jóóóóóóóóóóóóó!

ernestina 2011.07.26. 21:18:14

Az IM oldalra feltettem korábban ezt, bár lehet hogy csak nekem vicces:
Sziasztok!
Idén saját felkészülésemre nem, de a tiétekre annál nagyobb gondot fektetek. Íme egy tanulságos történet:
Magnum (Tom Selleck) a Hawaii IM kerékpáros etapjának 90. km-énél még a 14-ik helyen teker, azonban hirtelen ötlettől vezérelve megfordul. Higgins (John Hillerman) szerint ennek oka a nagy meleg és folyadékhiány. Jó szórakozást!
Sajnos ennyit találtam, pedig a teljes epizód a versenyre épül.
www.youtube.com/watch?v=HNSMZ2S1xvQ
süti beállítások módosítása