Minden csendes

2011.06.25. 22:40

Úgy látom minden csendes, mindenki edz, készül. Bő négy hét van még hátra a nagyatádi versenyig/buliig/ünnepig/családi nyaralásig/ki minek nevezi :) Ja igen, ma volt a Tisza-Tó középtáv is!

Az edzéseken kívül túl sok mindent nem tudok felmutatni mostanában. Főleg bringázom és futok.

Annyi, hogy megpróbálom még erősebben belevinni az életembe a sportot, pl. azzal is hogy ha nem muszáj nem autóval, vagy a Kawával nyomulok a városban hanem bringával. Szóval egy ideje - ha lehet - a városban is bringával szoktam menni.

Úgy hogy éppen ezért vettem a montimra első és hátsó sárvédőt (ma fel is szereltem!). Ezért már nem gond ha bringázás előtt leesett az eső, vagy épp útközben kapna el.

Lehet hogy később veszek egy kicsit puhább, alap ISM nyerget a montira is, mert megfizethetetlen az az érzés amit ad - hogy nem zsibbad le az ember.

Kb ennyi.

Meg az, hogy lesz egy 10 000 karakteres cikk a nagyatádi Ironaman versenyről a Népszabadságban - ha minden igaz - , de most nem versenybeszámolóként, hanem  egy összefoglalóként az egész hétvégi őrületes buliról, minden lehetséges szemszögből. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr483014809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása