Hangulatos volt verseny volt az első egri sprint távú (750m-20km-5km) triatlon.

6 nappal a verseyn előtt volt St.pölten. Úgy éreztem hogy teljesen kipihentem magam, de valószínűleg kellett volna még kb 1,5 hét hogy tényleg újratöltődjek.

Azt gondolom hogy 70.3 közelsége miatt talán csak olyan 70%-on tudtam menni.

Bővebbet is fel fogok rakni a versenyről, de most épp egy találkozóra kell készülnöm, úgy hogy csak annyit előzetesként hogy végül - bár általában a teljesítésre koncentrálok, viszont egy sprint távnál azért már az idő is tényleg lényeges szempont - férfi4 korcsoportban 5. lettem 1:40-el. (a harmadik és a negyedik 1:36-ot ment)

Nem tudom milyen lett volna tényleg kipihenten nekivágni, de így is jól éreztük magunkat.

Az ELTE csapata pedig egyszerűen tarolt, jó sok érmet hoztak el. Még az a szerencse hogy kisbusszal jöttek, volt hová pakolni.

 

 

Egyébként még mindig nagyon furcsa - de azért jó - érzés amikor a verseny előtt, után, (néha még közben is) szépen sorban jönnek oda az emberhez olyanok, akik szokták olvasgatni ezt a blogot.

Polythlon kép pár emberrel:

 

Bringán:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr882942699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.05.30. 18:19:49

A veterán korcsoport első helye is 1:38-at ment...
na mindegy.
Azért gyorsulhatnál már egy kicsit!

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2011.05.30. 23:14:35

@Tepó:

Másrészt pont nem érdekel hogy egy biorobot ezer éve triatlonozó veterán 2 perccel gyorsabb-e, mert inkább az izgat hogy kb. 4 perccel volt gyorsabb a 3. helyezett a korcsoportomban.

Különben meg ott van Dave Scott, kb. 57 éves. De azt hiszem még most is órákat rádverne Nagyatádon. :) Már ha feltételezzük hogy indulna itt, persze.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2011.05.31. 00:15:44

@Tepó:

Szerintem ez a triatlon nem valami egotrip, ezért nem is nagyon szeretem azt, hogy mindenki gratulálgat mindenki blogjára, meg simogatja egymás fejét.

Azt meg hogy a "szerethetőséget" a versenyen leadott teljesítménnyel összekapcsoljuk - na azt meg végképp visszautasítom.

Megcsináltuk, jól éreztük magunkat, ennyi.

Talán valakiket motiváltunk is abban az irányban hogy mozogjanak valamennyit. Ennyi a történet dióhéjban.

Ha már csak egy emberrel is kevesebb lesz jövőre aki bele van hízva a kormány és az ülés közötti területbe - már megérte.

;)

Jut eszembe Tepo, te ugye IM-ezel idén?

Ha Kombinátnak belefér három db...

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.05.31. 11:20:26

@WITCH: én azért szoktam gratulálni, mert elismerem ezzel a másik ember teljesítményét, és belefektetett edzésmunkáját...
Igen, bízzunk benne, hogy egyre kevesebb ember lesz elhízva, Én ezen dolgozom mostmár kb 5 éve...

Egyébként igen, megyek IM-re, nehogy ne nézzenek többet férfinak :-)))
süti beállítások módosítása