EGER Triatlon NAGYDÍJ!

2011.05.13. 20:15

Ezt az infót "csak úgy kaptam", de érdekességképpen megjegyzem, hogy már be is neveztem rá:

 2011 MÁJUS 28. SZOMBAT!

 Triatlon Eger Nagydíj: 750m-20km-5km 

Kedves Sportvezetők és Triatlonisták!

Gárdonyi Géza révén szinte minden hazánkfia ismeri a városunkat, Egert. A hazai triatlon életben azonban még nem sikerült ilyen ismertségre szert tennünk, pedig minden feltétel adott ahhoz, hogy a jó versenyszervezők és utánpótlás nevelő műhelyek közé léphessünk.

Ehhez a munkához kezdtünk hozzá az idén, új egyesületünkkel. A Team Bátorfi - Agria KTK országúti kerékpáros csapata máris berobbant az élmezőnybe. A triatlonban pedig az utánpótlás nevelés és a versenyszervezés területén szeretnénk jeleskedni. Ennek részeként május 28-án egy igazán fantasztikus versennyel - amely MELLESLEG, DE NEM KIZÁRÓLAG Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság és Amatőr Kupa is - várunk benneteket. Egy gyönyörű strand 50 méteres, feszített víztükrű medencéje, egy gyors, kitűnő aszfaltozású, belvárosi, négysávos, teljesen lezárt kerékpáros pálya, s egy hangulatos parkban kijelölt futópálya vár benneteket EGERBEN!!!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annak ellenére, hogy az aquatlon szezon a végéhez közeledik, a verseny felvezetéseként rendezünk egy nyílt, városi bajnokságot, ahová szeretettel várjuk az ország bármely pontjáról érkezőket. Emellett rengeteg külön díj gazdáját is keressük. Meglepetéssel várjuk a legtöbb sportolót nevező klubokat, s mindenkit,  versenyzőt és sportvezetőt, aki estére a városban marad.

Nem titkoljuk, a triatlonban tanulni szeretnénk Tőletek. Az alapsportágakban, úszás, kerékpár, futás már külön-külön jók vagyunk. Éppen ezért egy olyan versengésre hívunk ki benneteket, amely nekünk is, nektek is izgalmas lesz. Azok a váltók és egyéni versenyzők, akik abszolút kategóriában megverik a Team Bátorfi Agria - KTK váltóját, csapatonként 30 ezer forint pénz jutalmat kapnak. Ha erre egyéni versenyző lesz képes, akkor övé a 30 ezer forint. Ha tíz csapat és egyéni versenyző megy jobb időt, akkor 300 ezer forint talál gazdára.


Mellékelve elküldjük nektek a verseny felhívást. Szeretettel és jó versennyel várunk benneteket! A további részletekről a batorfiteam.hu oldalon olvashattok.
 
VERSENYKIÍRÁS: ITT

Nevezés: www.odinsport.eu

(KIZÁRÓLAG AZ OLDALON TÖRTÉNŐ regisztrálás után lehetséges a nevezés!)

Molnár Zsolt
klub igazgató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(piros kiemelések, képek, beledumálások tőlem - WITCH)

 

Magánvélemény:

Ilyen versenyeket szeretnék (olimpiai, és féltávokat)

Eger, Balatonfüred, Tihany, Tisza-Tó, Orfű, stb... stb... Látványos helyeken!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr72901708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása