Szeretek

2011.04.02. 22:33

...Este futni, amikor már majdnem tök sötét van a futópályán.

Van benne némi őrültség, az biztos. Nincs csúcsforgalom a pályán, nem tülekednek az emberek futni, mint pl. ahogy az akciós banánért, és téligumiért szoktak a tesco-ban.      

Szóval ma is futottam másfél órát.

(eredetileg egy félmaratont akartam, de ezt végül nem fejeztem be. Úgy gondoltam elég lesz mára ez is, bár igazándiból semmiből nem tartott volna ráhúzni még 35-40 percet...)

Mindeközben két srác tűzijátékokat nyomatott pálya közepén. Tök ingyen. Szóval tőlem mindenesetre nem kértek belépőjegyet. 8D

Ja igen, mostanában azt csinálom, hogy a kék futócipőmben megyek mindenhová napközben (ahová csak lehet). Úgy érzem ez nagyon hasznos ötlet volt, mivel így jól a lábam formájához tud idomulni a cipő.

Ráadásul eléggé dinamikus külsőt kölcsönöz az embernek... :I

Mindenkinek ajánlom a dolgot, egyedül öltönyhöz mutat kimondottan sz*rul. :)

Bár ha deviáns zsenit próbálsz játszani, akkor még barna öltönyhöz is jól megy 8D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr202794824

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Handi Péter - ROVOM KÖREIMET 2011.04.04. 09:14:05

Rovom köreimet reggelente a park körül, a fennmaradás, a túlélés és a matuzsálemi életkor megközelítésének reményében. A tudatos ÉN-konzerválás gyakorlata újabb keletű, mert nagyszüleink mindezt még a Sorsra bízták, és vajmi keveset foglalkoztak testük...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása