Futáshoz rádióadó ajánló

2011.03.05. 13:40

Van aki zene nélkül fut, van aki mp3-akkal, van aki rádióval (+sokszor azért váltogatja is az ember a dolgokat)

Ha szeretnél te is rádióval futni, akkor van egy remek tippem.

Mindenki tudja hogy elég komoly leépítések, átszervezések mentek a különböző médiákon belül (pl. volt úgy hogy leadtam egy cikket az egyik rovatvezetőnek egy napilapba, és két nap múlva kirúgták - több emberrel együtt - én pedig elkezdtem keresgetni vajon ki vette át a feladatát, stb.).

Ebből következik hogy jelentős átrendeződés ment végbe az elmúlt időben mindenhol, és ennek elég komoly szakmai következményei is vannak - a rádiók területén főleg.

Pl, ott van a Kossuth Mr1 rádió. Azt kell mondjam, hogy valami őrületesen jó, és már-már érthetetlenül magas szakmai szinnvonalat tartanak a műsoraikban. Valahogy ide menekült/maradt a szakma krémje. A tíz évvel ezelőtti Kossuth rádióval köszönőviszonban nincs. 

Minden perc egy külön ajándék amit átél az ember amikor a jelenlegi Mr1 brigád műsorát hallgatja. Nem is értem hogy tud fennmaradni egy ilyen adó abban a világban ahol főműsoridőben valósagshowkat szeretnének nézni az emberek... egyszerűen rejtély! 8D

Szóval csak azt akartam mondani, hogy ha jelenleg a legszínvonalasabb közéleti lap a Hócipő (ez már szinte egy vicc, hogy 2010-re egy vicclap lett az igazán mértékadó, független, és minőségi print média Magyarországon, de tényleg így gondolom) akkor a Kossuth Mr1 toronymagasan a legjobb rádió. Őrületesen jó beszélgetések mennek rajta.

Örülök hogy ennyire jók, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Budapesten az FM107.8-on jön, a többi freki pedig itt van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr892712614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása