A tészta mint a triatlon egyik sarokpontja
2010.11.24. 12:50
Mivel a triatlon egyik alappillére a tészta, megosztom veletek szerintem melyik a legjobb Pesto ár/teljesítmény szempontjából. (a paradicsomos verzióból)
Értékelés: 1-5 (5 a legjobb)
1. hely Lidl baressa Pesto rosso (narancssárga): 4,85 pont
2. hely Spar piros pesto: 3,65
A Lild-es pesto a krémességével és a nagyon telt kellemes összhatásával nyert.
(20%-os tejföllel keverve kap egy pikáns mustáros ízt is)
Aki jobban szereti a vadabb, "savasabb" ízeket annak ott a másik.
Ha valakinek vannak egyéb tippjei a pestozás világában, nyugodtan jelezheti.
Van e sparnak egy olyan pestoja ami nem piros hanem bordó, na azzal viszont ölni lehet.
(Nem jut eszembe a neve, de főleg kenyérre ajánlják, tésztára nem anynira - no, én kenyérre sem)
1,8 pont.
Ja igen, el ne felejtsük:
A peso szerintem kizárólag durumtésztás verzióban működik tökéletesen, és olyan max 8 perc az optimális elkészítési ideje.
Bár ez minden tésztaételre igaz (mármint hogy a durum az igazi).
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.11.25. 23:53:20
a kifőzött spagetti tésztára ráborítani rio mare tonhalkonzervet(persze az olajat előtte lecsorgatni) mindezt a két összetevőt jól összeforgatni és kész is.nekem ez az egyik kedvencem,isteni finom és még tápláló is,sok a fehérje és miegymás benne.
Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2010.11.26. 08:55:51
1 üveg gyöngyhagyma, 1 doboz Rio Mare tonhalkonzerv, 1db kígyóuborka. Nem kell összekeverni, de így együtt elfogyasztva szuper!
Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.11.26. 17:21:29
Én valahogy nem annyira szeretem a pesto ízét. Egyedül pizzán tudom elviselni, de ha vki hozzákeveri tésztához, azt már nem annyira.
myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2010.11.26. 18:42:33
Hetekig eláll. Friss fűszernövényekből a legjobb extra szűz olivaolajból kell csinálni és akkor nincs párja, az tuti.
Utolsó kommentek