Mivel a triatlon egyik alappillére a tészta, megosztom veletek szerintem melyik a legjobb Pesto ár/teljesítmény szempontjából. (a paradicsomos verzióból)

Értékelés: 1-5  (5 a legjobb)

1. hely Lidl baressa Pesto rosso (narancssárga): 4,85 pont
2. hely Spar piros pesto: 3,65

A Lild-es pesto a krémességével és a nagyon telt kellemes összhatásával nyert.
(20%-os tejföllel keverve kap egy pikáns mustáros ízt is)
Aki jobban szereti a vadabb, "savasabb" ízeket annak ott a másik.

Ha valakinek vannak egyéb tippjei a pestozás világában, nyugodtan jelezheti.

Van e sparnak egy olyan pestoja ami nem piros hanem bordó, na azzal viszont ölni lehet.

(Nem jut eszembe a neve, de főleg kenyérre ajánlják, tésztára nem anynira - no, én kenyérre sem)

1,8 pont.

Ja igen, el ne felejtsük:

A peso szerintem kizárólag durumtésztás verzióban működik tökéletesen, és olyan max 8 perc az optimális elkészítési ideje.

Bár ez minden tésztaételre igaz (mármint hogy a durum az igazi).

 

Szerző: WITCH

5 komment

Címkék: rosso pesto

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr122470100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.11.25. 23:53:20

nem pesto,és nem is vega de tésztás ötlet:
a kifőzött spagetti tésztára ráborítani rio mare tonhalkonzervet(persze az olajat előtte lecsorgatni) mindezt a két összetevőt jól összeforgatni és kész is.nekem ez az egyik kedvencem,isteni finom és még tápláló is,sok a fehérje és miegymás benne.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2010.11.26. 08:55:51

Ez sem pesto és nem is vega, de Rio Mare:
1 üveg gyöngyhagyma, 1 doboz Rio Mare tonhalkonzerv, 1db kígyóuborka. Nem kell összekeverni, de így együtt elfogyasztva szuper!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.11.26. 17:21:29

Sztem egy Rio Mare-s poszt is jöhet :-)

Én valahogy nem annyira szeretem a pesto ízét. Egyedül pizzán tudom elviselni, de ha vki hozzákeveri tésztához, azt már nem annyira.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2010.11.26. 18:42:33

Házilag készített pesto az én tippem, csak a fenyőmag ne legyen kínai!

Hetekig eláll. Friss fűszernövényekből a legjobb extra szűz olivaolajból kell csinálni és akkor nincs párja, az tuti.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.11.26. 23:38:04

Ma kipróbáltam a Witch által említett Lidl pesto-t.Én még korábban semmilyen pesto-t nem ettem,de bejött.Kicsit talán túl olajos,de finom volt,spagettire tettem rá.Köszi a tippet!
süti beállítások módosítása