Nos, úgy látom hogy nem csak a fák ágairól esett le a levél, de a mintha a triatlonos blogok pörgése is alábbhagyott volna azóta hogy a nulla fok belenyalt az országba.

Ezt ellensúlyozandó - és mert ráadásul tudjuk azt is, hogy az életünkben az ősz vége mindig a kandalló melletti teázgatás és jövő évi versenytervezgetés ideje, + itt már írtam róla -

elindítom a hivatalos: 

  St. Pölten - Project Austria 70.3

 kódnéven futó vállalkozást.

...Amely nem más, mint egy igazán csodálatos 70.3-es (féltávú) triatlon verseny a csodálatos Ausztriában. Hát nem csodálatos? ;)

Gyula már ódákat zengett a versenyről régebben, ahol a diákolimpiai versenyekkel szöges ellentétben még a fákról is powerbar-ok, és gélek rügyeznek tömött sorokban és áganként különböző ízekben. De jelenleg sajnos nem tudom beidézni - az egyébként nagyon inspiráló beszámolóját -, mert a régi blogján volt rajta, és azt pedig elnyelte az internet nagy adatfaló szörnye. No sebaj, a lényeget összefoglalom: Gyula szerint jó volt. Sőt, ha bővebben kellene fogalmazni - de nem kell - akkor azt is mondhatnánk hogy nagyon jó volt, és mindenkinek ajánlja. Szóval "mindenkinek aki szereti".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cél tehát a 2011-es verseny május 22-én.

Bő fél évem van rá felkészülni, és a jó hír az, hogy folyamatosan fogom a tisztelt nagyérdeműt tájékoztatni az éppen aktuális fejleményekről, és aki velem tart 2011-ben, (esetleg 12-ben) azoknak pedig remélem hogy ez egy jó alap, és valami segítség lesz az utazási módokkal, a szállással, a felkészüléssel, és minden egyébbel kapcsolatban.

Szeretném egy fajta úttörőként a szélesebb tömegek számára is megnyitni ezt a rendkívüli versenyt.

Nos ennyi kis bevezető után vágjunk is bele a lecsóba.

Az ausztriai St. Pölten Ironman 70.3-on, a 70.3-as távnak megfelelően

1900 méter úszás, 90 km kerékpár, és egy félmaraton (21 km) vár majd ránk.

Mivel ez egy hivatalos IM 70.3-as verseny, ezért arra is alkalmas, hogy a Foster Grant Ironman World Championship 70.3-ra kvalifilálja magát vele az ember. Nos, nekem ilyen céljaim momentán nincsenek, de azért elmondtam ezt is.

Tehát ezennel hivatalosan is megnyitottnak tekintem a vállalkozást!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr222406268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.10.29. 21:36:12

Ez kíváló ötlet!Engem nagyon is érdekel minden információ ;)Valamint szurkolok Neked!
Sőt!Ha esetleg elérhető lenne árban akár be is próbálkoznék ezen a versenyen!Nagyjából lehet tudni mi az összköltsége egy ilyen történetnek?Már ha publikus az ilyesmi ;)
Hajrá Witch!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.10.30. 11:25:28

@PecsiPeter:
kb 200 euro a nevezés, meg szállást érdemes legalább elötte való napra foglalni, mert igaz, h nincs messze, de azért mégis csak hajnalban van a rajt :-)
Tényleg mindenki csak dícsérni tudja ezt a versenyt. Ha jól láttam a képeken, a kerózás is autópályán van, szóval az útminőség is eléggé optimális lehet :-)
Én is gondolkoztam rajta, de mivel nem tudom még, hogy mikor lesz a vizsgaidőszakom, így nem is neveztem.

Hajrá Witch! Jó felkészülést!!

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2010.11.18. 14:26:57

@behemoth67:

Ha azt nézzük hogy nemsokára elérjük a 100 000-ik látogatást, és ebből volt 3 db gumicsizmás troll, és kb négy szimpatizáns, akkor nem is olyan rossz az arány.
süti beállítások módosítása