Szuper

2010.09.23. 11:19

Megjelent az első olyan dolog az országban amit többet elmond az ország fejlődéséről a rendszerváltás óta, mint az hogy végül bevettek minket az Európai Unióba.

Megjelent egy nagyon szimpi Vega kaja házhozszállítási szolgáltatás, és egy étterem.

Hihetetlen. Ebben az országban... ezt is megértük.

Vega Food

Az a rendkívül jó benne, hogy rengeteg féle kaja van!

6 kategóra létezik (Vegán, Magyaros, Fitness, Indiai, és még kettő más), összesen több mint 30 féle dolog választható naponta, és mind vega - ráadásul minden nap változik a kínálat.

Komolyan mondom hihetetlen...

Már ki is próbáltam. :)

Budapestre és gyakorlatilag Pest megye egész területére kiszállítanak. Elég két nappal előtte megrendelni amit szeretnél, akár egy napra is rendelhetsz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr242317444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.24. 17:33:45

A vega foodtól már 2004-ben is rendeltem kajákat. Finoman főznek. Krisnások csinálják az egészet, nagyon érdekes a konyhájuk is. (voltam náluk párszor)
Egyébként mostmár egyre több vega étterem van budapesten is, helyből tudok 3-4-et.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2010.09.24. 17:59:12

@Tepó:

Persze van több is, de ez mondjuk annyiban különleges hogy tényleg elég nagy választék van ha mondjuk egy adott napot végignézel... X féle menü, y egyéb kaja...

Illetve még azért is írtam be pont őket, mert mostanában nőttek fel a feladathoz igazán, pl. választékban...

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.24. 21:59:37

Igen, nagyon jó választékuk van. Legalábbis minden vegát kielégítő. Nem tudom, mennyire lett nagyüzemi mostanában, de emlékszem, hogy régen minden kaját felszenteltek,stb... Tehát mögé tették a szellemi hátteret is.
Anno, semmilyen állati eredetű ételt nem fogyasztottam, ezért inkább a Napfényesben ettem, mert ott így készítik az összes kaját.
De tény, hogy a vega food volt az első, aki házhoz is szállított, ez engem is örömmel töltött el, mert általában a vega kaja az éttermekben, rántott sajt formájában ölt testet. Itt viszont lehet sok finomságból válogatni ;-)
Jó étvágyat hozzá mindenkinek!!
süti beállítások módosítása