Neoprén

2010.08.28. 15:04

  • Huh, ezt is túléltük..  :) kis túlzással végigment a fél index olvasói bázisa egy nap alatt a blogon pár napja. (ja, nem is: csütörtökön)

Azt hiszem az ebből adódó véleménykülönbségek kezelését még tanulnom kell.

Kicsit úgy vagyok ezzel a kihívással mint Gyurcsány, aki mostanában (és egy ideje már) szintén blogol.

Még amikor az "Az éjféli palacsinta és a terasz"-ról ír, akkor is kap hideget-meleget.

Most ezt persze (a függetlenen kívül) mindenféle politikai beállítottság nélkül mondom, kizárólag a blogokon kijövő véleménykülönbségek megvilágítása miatt. Most vagy a tűréshatára emelkedett meg, vagy csak egyszerűen elhatározta hogy bele sem néz a kommentekbe (ami szintén érthető, főleg annak fényében hogy a legtöbb ember hozzászólásának semmi köze az adott témához)

Na ennyi kitérő után...

 Már említettem hogy megjött a hosszú neoprénem a VB-re.
 

Így néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mezemért még mindig harcolok a Triatlon szövetséggel, ahol mondjuk úgy nem a legmagasabb szintű japán precizitással kezelik a dolgot. (persze nem csak ők a ludasak mert állítólag a gyártók is halálra szívatták őket) Na mindegy, szerintem csak lesz mez, csak még párszor próbálkozok. Ahhoz képest hogy az első 5 percben lett beregisztrálva...

Más... 

Akik a motoros rész miatt is olvassák a blogot azoknak egy adalék lehet hogy a Kawára dobtam a kockára kopott gumik helyett egy Metzeler Z6-os szettet, és a 2x2 db kerékcsapágy is cserélve lett SKC darabokra. Digitális centírozás is volt,  ja igen: 2db 3M-es vörös fényviszaverős felnicsík is felugrott a felnire. Akinek van motorja annak igen ajánlott kategória a Kék Hold elnevezésű motoros gumiszervíz, szerintem az országban az eddigi legjobbak.

Múltkor mentem egy napot vele Keletre, és visszafelé még felnéztem a Kékestetőre, és Galyatetőre is. 

Ja, amikor jöttem vissza - teljesen véletlenül - összefutottam Gyulával aki éppen ott szaggatta az aszfaltot a bringával.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr302254373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.08.28. 16:14:05

A VB mezről.
Állítólag a VB hetében a helyszínen, tehát a Kopaszi-gátnál lehet majd felpróbálni ismét, és egyből el is készítik a kihelyezett gyorsnyomóval. Szóval remélhetőleg meg lesz. Én azért kimegyek az első napon, hogy biztosan legyen a méretem ;-)

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2010.08.28. 16:29:03

@Tepó:

A helyedben még előtte letisztáznám (ha véletlenül nincs még meg a mezed) de te tudod :)

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2010.08.28. 16:46:53

A mezek régóta le vannak gyártva, a szövetség a balfasz.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.08.28. 17:19:34

"Sajnos a KIWAMI versenyruhák többszöri sürgetésünk ellenére sem érkeztek meg előbb, így azok az előzetes tájékoztatásnak megfelelően a VB hetében a Kopaszi gátnál próbálhatóak fel, melyet a helyszínen azonnal feliratoztatunk, és mindjárt át is vehetőek. (A feliratozás során lehetőséget biztosítunk a saját logo elhelyezésére.) A próbára azért van szükség, mert biztos, hogy a KIWAMI méret nem ugyanaz, mint a 2XU méret.
A FANI mezek jövő hét hétfőtől felpróbálhatóak és fizetés után azonnal átvehetőek a Hermina Terápiás Központban (Budapest, Varsó u. 21 Tel.:061-422-08-41)."
www.triatlon.hu

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2010.08.28. 21:39:49

@kombinat: a 2XU mezekről csak annyit, amik ugyebár "nemzetközi készlethiány miatt ELFOGYTAK!!!", hogy az általam látogatott valamennyi német és angol webshopban hónapok óta VALAMENNYI MÉRETBEN és SZÍNBEN kaphatóak raktárról azonnal, a beharangozott listaár alatt úgy 20-30%-kal. Mivel az én mezem is csak most jött meg, kénytelen voltam beruházni egyet az egyik angol webshopból az előversenyekhez. Három nap alatt itt volt... És akkor állítólag ez a főszponzor! Háááát... Valaki itt nagyon elb@szott valamit...!

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2010.08.28. 21:42:46

Witch: Klassz a neopréned! Melyik típus?
süti beállítások módosítása