Ott kell lenni fejben...

2010.04.08. 12:31

Ez a triatlonhoz szorosan kapcsolódik, ugyanis...

Mostanában arra jöttem rá, hogy (miközben többek között csinálgatom ezeket a nagyinterjúkat a Tankcsapdával, Lovasi-val a Kispál és a Borzból, stb. stb.) a látszat ellenére, pont azok az emberek, akikről a legtöbb 'sztárallűrt', és bogarasságot felételezni az ember, azok a leginkább rugamasak, toleránsak, pragmatikusak, és gördülékenyek.

Ha hiszitek ha nem, arra kellett rádöbbennem, hogy a legjobban rigolyás, és kezelhetetlen emberek pont az átlagemberek, és minnél lejjebb megyünk az önmegvalósításban, annál inkább azok.

Amíg sok effektíve 'megközelíthetetlennek' tűnő ember egyébként teljesen elérhető, és normális, addíg az egyébként különösébben semmivel nem foglalkozó emberek nagy része (tisztelet a kivételnek) pedig olyan elviselhetetlen, és értelmetlen sztárallűrökkel rendelkezik, ami egy Iron Maiden frontember igényeinek is kb. a 30-szorosa. (pedig azok legalább eladtak 100 millio lemezt)

Sokszor olyan átlagemberekkel dolgozom napi szinten, akik nem hajlandóak megadni a mobilszámukat. (RÖHEJ!) El nem tudom képzelni mitől rettegnek... Egyiknek nagyobb betütése van mint a másiknak, az extrém rendmániától és szabálykövetéstől elkezdve, a kommunikáció teljes elutasításán át, a mindent beborító félelemig szinte minden van.

Én még nem találkoztam komoly zenésszel, akinek csak egy picit is hasonló beállítottsága lett volna.

Ezt csak azert mondom, mert a társadalom (sokszor a napi 6 órát tévét néző része) eleve hülyének nézi a triatlonosokat azért amit csinálnak, de nem veszik észre, hogy a kis életük ettől kb 100x bonyolultabb (a szó teljesen rossz értelmében) és értelmetlenebb. Teljes kommunikációképtelenség, szűklátókörűség, ezernyi értelmetlen szabály és saját rigolya.... stb.

Egy (teljesen enyhe) videó a támához, ami egy kicsit már jelzi a problémát:

(A volt cégem (EA) promósátorában készült tök véletlenül)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr81904058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása