OFF: Kénytelen vagyok (nagyon..nagyon néha) belerakni OFF-okat is a blogba, akit csak triatlon érdekel az 'PgDn'. Miért? Mert nagyon felidegesített a 21. századi cenzúra mint újságírót.

Szépen lecsengett most a diego garcia bomba téma, megúsztuk most az irán elleni (egyébként az épeszű emberek többsége számára globálisan-racionálisan, és morális szinten is teljesen értelmetlen) támadást az usa, vagy izrael részéről (jelen állás szerint ez teljesen lényegtelen) - amiről egyébként EGYETLEN TÖMEGMÉDIA, még múlt időben sem tudósított, nem hogy akkor, amikor kellett volna (kivéve persze a Scotland Herald-ot + rengeteg független híroldalt, és újságírói oldalt)

Ha engem kérdeztek úgy gondolom kb jó 3 év van még addíg (mármint Iránig).

Szerintem a mai mass-média (CNN, CNBC, FOX, BBC, stb..) teljesen cenzúrázott, mind külsőleg, mind belsőleg. Vannak hírek, amelyek teljesen tabunak számítanak.

Ha minden a jelenlegi ütemeben halad a globális politika szintjén, és erővisszonyokkal, akkor szerinttem 2012-ben lesz az első komolyabb gazdasági visszaesés. (ugyanis még gyakorlatilag nem volt) Azért lőhető be szerintem ennyire pontosan, mert a jellegből ítélve - véleményem szerint - ez nem kevésbé tervezett, mint a 29-31-es, előző válság. A tervezett jelleg mindkettőben közös, a céljai szintén, a megoldási oldala (megoldás=létrehozás) pénzügyileg az egyiknél az extrém kevés mennyiségű pénz piacon tartása, a másiknál pedig a hitelek (először a másodlagos jelzálogpiaci problémák gerjesztésével) segítségével történik.

És szerintem, ha gebasz lesz belőle, az még 2014 előtt egy európán kívüli, és még 2017 előtt egy közelebbi formájában fog megtörténni...

Ez a magánvéleményem.

Egyébként pedig, mindenkinek kellemes ünnepeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr321895310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása