Nincs végtelen időnk...

2009.12.25. 11:39

A kis 10. hó 20. napi elemzéshez kapcsolódva, és persze az év végi átlagos dolgokhoz hozzátennék pár dolgot...

Gondolom elég sokan tudják hogy nemzetk. újságíró szöv tag vagyok, nos ebből és más dolgokból kifolyólag is eléggé beömlenek olyan infok is amelyek nem, vagy csak korlátozottan jelennek meg a "mass media"-ban.

Nos a lényeg az, hogy szerintem nincs olyan nagyon sok időnk kiélvezni a jelenlegi időszak előnyeit - úgy értem van egy pár nagyon jó évünk, amikor még jól megy a szekér - és persze nem csak gazdasági téren... mindenki használja ki amivel csak tudja... És ez majdnem független az aktuális ország gazdasági teljesítményétől. Ezt el kellett mondanom... ezzel tartozom. A nélkül hogy ezt tovább boncolgatnám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr171622072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oregbaka 2009.12.25. 19:11:03

Koszonom, hogy ezt megosztodtad velunk.
Elgondolkodtattal egy kicsit.

Azok neveben is akik sokszor olvassak soraidat es erot valamint jotanacsokat meritenek naponta bejegyzeseidbol, kivanok serulesmentes es boldog edzesekben, versenyekben bovelkedo 2010-es evet.
süti beállítások módosítása