Ezzel együtt hétvégén, kb. 150 kili bringát mentem, és volt 16 km futás is. (kb 8,5-9 óra edés)

Lassan majd rákérdezek a többiektől a következő (kevesebb mint) 2 hét "hogyanjáról"... Úgy érzem, az azért biztos, hogy a munka nagy része már be van fejezve.

Tiszta plágium lett a mai bejegyzés :), de tényleg így érzem...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr591284399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2009.08.06. 21:37:22

Az edzesonline.hu alapján az utolsó két hónapodból extrapolálva (feltételezve, hogy az év többi részében is hasonlóan keményen edzettél) az elvégzett "munka" mennyisége elég korrekt. Amennyiben egy biztonságos beérkezés a cél, a képességeidet is figyelembe véve ez menni fog. (Esetleg egy 30K körüli futás még beleférhetett volna, már csak a lelki megnyugvás érdekében, de igazán nincs nagy jelentősége.)
Szerintem egy pici átmozgatás nem árt a hátralévő időben mindhárom számból, azaz nullára ne álj le a versenyig és aztán fejben is össze kell rakni a dolgokat a nagy napra! :)
süti beállítások módosítása