Hozzá lehet szokni hogy minden nap elmész úszni reggel a munka előtt. Egyre jobban bírod a vizet is amikor belemész, lassan már melegnek érzem :)

Szerencsére a kb egy hét átmozgató edzés után azt kell mondjam hogy bőven a limitidő alatt vagyok úszásban, szóval remélhetőleg ezzel a részével a triatlonnak nem lesz probléma.

Kb 4 km-t kell leúszni (pontosan 3,8 KM) a limitidő 2:20.

A bringát sem érzem óriási feladatnak, mivel rengeteget bringáztam eddíg, szerintem meg fogom tudni csinálni.

Ami kicsit nehezíti:

A bringa a 3,8 km úszás után van közvetlenül
- 180 km, azért nem kevés
- Ahhoz hogy elég sok időm legyen a bringát követő maratoni futásra (42KM) eléggé meg kell nyomni a bringát, szóval érdemes lenne kb 30 km/h-s átlagsebességet tartani végig.

Ebből következik, hogy ha kigyakorolom az úszást és semmi gondot nem fog okozni, rá kell majd állni a kemény bringázásra, és ezzel együtt futni is kell természetesen.

A lényeg az hogy a bringa része nekem sokkal jobban megy mint a futás. Minden perc amit megtakarítok bringán az nagyon jól fog jönni a futásnál.

Jó esetben akár egy órát meg lehet takarítani a bringából ha elég gyorsan megy az ember.

Persze majd meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr98874488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása