Elég kemény az időjárás az utóbbi napokban: most pl. kinéztem, és 40-41 C volt. ;)

Bent szerencsére kb. 29 C, de ehhez az kell, hogy ne legyen nyitva az ablak.

Állítólag ez a kánikula még olyan max. 4 napig fog tartani, utána, és főleg 17-e után leesik a hőmérséklet olyan 27 körülire.

A nagyatádi IM idejére - ha minden igaz - napos, szeles napunk lesz, reggel 15, délután 26 C hőmérséklettel.

Meglátjuk.

Mindenesetre személy szerint én is örülnék egy nem "sütőtepsi jellegű" hőmérsékletnek idén.

Aki nem volt ott a 2009-es és 2010-es versenyen, annak pár infó:

A tavalyi, és az az előtti IM is olyan jellegű volt, hogy ha fűszerkeveréket szórtak volna a versenyzőkre a futópályán, egy-egy alufólia segítségével könnyen lehetett volna ízletes grillezett triatlonosokat készíteni, akiket aztán az ünneplő közönség jóízűen elfogyaszthatott volna a beérkezésük után.

Szerintem mindenki annyi embert hozzon magával, amennyit csak bír: jöhetnek a családtagok, barátok, ismerősök, szomszédok, volt osztálytársak, japán turisták, és úgy bárki aki tud jönni. Minél többen vagyunk annál jobb a buli. Mindenkire szükség lesz a futópályán hogy biztassák a versenyzőket. :)

Mivel a nagyatádi versenyközpont a termálfürdő mellet van, ezért szerintem ideálisabb családi nyaralást el sem lehet képzelni a versenynél. Szóval érdemes előtte és és utána is itt maradni egy kicsit pihizni.

Idén a verseny technikai értekezletének az anyaga online is elérhető:

Letölthető ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr983055454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása