Mostanában

2010.10.25. 10:49

Nos, véget ért a betervezett éves lazulási periódus, úgy hogy el kellett gondolkodnom azon, hogy mi legyen mostanában.

Akik figyelemmel kísérik a blogot, azok valószínűleg észrevették már hogy nekem a futás a mumus a triatlon számai között. Úgy hogy - visszagondolva pl. a tavalyi középtávos orfűi versenyre, ahol kimondottan vidáman sikerült lenyomnom az úszást, de még a tekerést is, ellentétben a futással  - azt gondolom most már (két ironman után 8D) itt az ideje a futás felépítésének.

A periodizáló edzésmunkát lecsupaszítva, nagyjából úgy néznek ki a napjaim hogy futok.

Ma is futok, tegnap is futottam, tegnap előtt is...

Persze lehetséges hogy belefér a dologba egy-két úszás is (már csak azért is mert még van bérletem, + végül is ez triatlon, vagy mi) de most azért egyértelműen a futás van a fókuszban.

Ráadásul - dátum szempontjából - majdnem hogy saját, külön bejáratú születésnapi fémaraton lesz Siófokon november 21-én, és külön motiváció a futáshoz hogy arra is megyek. 

Így elég sok (>2) érv összejött, ami a futás erősítése irányába vitt el. :)

Ennyit mára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr132396970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása