Nos, mivel a futóblog napjaink egyik legnagyobb futó orgánuma, és pár cikket már írtam oda is, kifejteném a topic címében megfogalmazott kérdés válaszát.

Ha van kedved ahhoz, hogy a futóbloga írj cikkeket, és ezzel csatlakozz Szaszához, Winkler Robihoz, Angelday-hez, esetleg DaMartianhoz, vagy hozzám, nem fogd vissza magad. Mint online média felületnek, ennek is az a sajátossága, hogy minden (futással, futóversenyekkel kapcsolatos) anyag jöhet, ha az megüt egy adott szintet, és persze a téma közérdeklődésre tarthat számot.

Ha senki nem írt még egy adott félmaratonról, ami mondjuk  előző hétvégén volt, akkor te nyugodtan írhatsz. Sőt, ha a szöveg mellett még egy youtube videófelvételed is van - pl. ahogy elstartolt a mezőny - az külön jó.

Ha pedig tegyük fel nem volt félmaraton, de van egy érdekes történeted - pl. a hétvégén futottál 800 kilit, miközben a macskád a válladon ült - az simán jöhet. :)

Tehát mit is kell tenned annak érdekében hogy a futóblogra írj, és kivel kell kapcsoltba lépned?

A legegyszerűbb módszer, ha dobsz egy levelet Angelday-nek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr702380803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása