Kis elmélkedés...

2009.01.26. 11:34

Az egyik ok amiért elkezdtem ez a blogolást az az, hogy úgy látom sokan még mindíg szétválasztják fejben a 'fontosabb' írásokat amiket a nagyobb magazinokban látnak, és a blogokat...

Szeretném ezt a rossz beidegződést felszámolni, mivel annak ellenére hogy én is elég sok magazinnak írok: bolgolok is, jelenleg a felkészülés miatt.. A két dolog szerintem egyáltalán nem zárja ki egymást...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr13903089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2009.01.27. 10:33:39

Szia!

Örülök a blognak, mert én is ugyanerre a megmérettetésre készülök január 1 - től. Nekem is első... Jó lenne olvasni kicsit konkrétabb adatokat, annál, mint, hogy ma is volt úszás, meg ma is futás... távolságokat, úszásnemet, időt, futásnál pulzust, időtartamot stb... Sok sikert kívánok!

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2009.01.27. 11:40:53

Szerintem ezt érdemes csinálni:
(Legalább is nekem ez jött be...)

Leülni egy fél órát teljes nyugiban, és eldönteni hogy tényleg akarod e, és ha igen, akkro meg tudod e majd csinalni. Ha erre is igen a válasz akkor onnantól úgy kell tekinteni az edzésekre mint amit _automatikusan_ csinálsz, és nem vacilálsz rajta hogy mész e vagy nem aznap.

(Persze vannak kivételek, ha nagyon kivagy, vagy lesérültél)

És mindenképpen add be a nevezésed ha 100%-ban komoly az elhaztározás, mert az is iszonyatosan presszionalhat hogy mar befizetted a nevezést és mindenképpen _EL KELL MENNED_ a versenyre bármi is van, és akkor már jobb ha végig is csinálod! :)

Ha gondolod blogolhatsz te is, szívesen olvasnám!
süti beállítások módosítása