Edzéskilométerek gyűjtése

2010.03.02. 14:28

Nos, lezárult a lazább időszak.

Előzményként elmondom, hogy múltkor indultam egy crossfutó versenyen, és az előtte lévő hosszabb futó edzések ezzel összeadódva kicsit túlterhelték a jobb külső térdszalagomat + a jobb archilles-emet is.

Azóta pihiztem, jól felgyógyultam, úgy hogy mostantól jön a komolyabb edzésmunka.

Elsősorban az úszásra való ráugrás - úgy hogy ennek vidám, és gyors malacvágtában neki is vágok, és megpróbálok legalább két darab 20 alkalmas bérletet leúszni, alkalmanként olyan 1,5 , 2 órás tiszta úszásidővel.

És persze e mellett még rendszeresen szeretnék futni is. Amint pedig jobb idő lesz, bringázom is....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gondolom mindenki tisztában van vele, hogy nagyon fontos ez a márciustól kezdődő időszak mindenki számára, és nagyon lényeges, hogy ne csak hirtelen felindulásból elkövetett kampányedzések legyenek ilyenkor, hanem masszív, rendszeres tréningek, amelyek hosszú időn át kitartanak.

 

Remélem senki nem felejti el hogy, minden (vas)ember most gyűjti össze az edzéskilométereket abba a bizonyos malacperselybe, amit az ironman-en fog majd feltörni (...és remélhetőleg nem a "kalapácsos ember" a maraton utolsó harmadában ;))

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://witch-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr921802813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2010.03.02. 18:13:27

Épp ma akartam kérdezni, hogy haladsz az edzésekkel. Pontos időzítés:-)

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2010.03.03. 00:04:03

@Vasapu:

Pontosan nem tudom felsorolni neked, de 20 alkalmat le akarok most úszni a közeljövőben, annál is inkább mert találtam üdülési csekkeket :)

ernestina 2010.03.03. 09:21:18

@WITCH: Szeretnél üdülési csekket venni? Abban lehet hogy tudok segíteni. Egyébként hova jársz úszni? Kérlek írd le röviden a paramétereket, a bérlet mennyibe kerül, milyen időintervallumban lehet használni (kötött vagy bármely napszakban), stb. Köszönöm!
süti beállítások módosítása